fbpx

Нашата канцеларија е отворена 9am-5pm, од понеделник до петок

  • Новите упатувања и барања на пациентот велат: + 44 (0) 20 8909 5114
англиски English

упати

Без разлика дали имате приватно здравствено осигурување, одберете да плаќате сами или имате третман финансиран преку трето лице, обично ќе бидете упатени на еден од нашите консултанти ...

Јавете ни се + 44 (0) 20 8909 5114

Повеќе за реферали

Консултанти

Најдобри консултанти во светот за третман на голем број ортопедски услови се овде и може да ви бидат консултанти. Побарајте денес за да го подобрите квалитетот на животот.

Јавете ни се + 44 (0) 20 8909 5114

Пронајдете го вашиот консултант

Запознајте нè

Сите пациенти имаат корист од тим од високо специјализирани консултанти, од кои многумина се национално и меѓународно признати за нивната експертиза и искуство.

Јавете ни се + 44 (0) 20 8909 5114

Преземање на брошура

Не сте сигурни дали RNOH Private Care е за вас?

Нашиот тим е тука и е подготвен да одговори на сите прашања што ги имате и не чини ништо за да се распраша.

Направи Прашање

Пациентни искуства

Тука ги споделуваме вистинските искуства од третманот од страна на нашиот тим.
Користете ги копчињата за навигација подолу за да видите повеќе видео сведоштва.