fbpx

Нашата канцеларија е отворена 9am-5pm, од понеделник до петок

 • Новите упатувања и барања на пациентот велат: + 44 (0) 20 8909 5114
англиски English

Контакт

Полињата означени со * се бара
Постави датотека ... Бројот на останатите датотеки: 3

Додадени фајлови:

  Како национален центар на извонредност, ги третираме пациентите од Велика Британија и од странство, од кои многумина беа упатени од други болнички консултанти за второ мислење или за лекување на сложени или ретки состојби.

  Сите пациенти имаат корист од тим од високо специјализирани консултанти, од кои многумина се национално и меѓународно признати за нивната експертиза и искуство.

  Ве молиме користете го овој формулар за да контактирате со нашата единица или можете слободно да ни се јавите.

  Нови упатувања на пациентот и прашања Тел: 020 8909 5114
  Сите други прашања Тел: 020 3947 0049

  RNOH приватна нега
  Брокли Хил,
  Стенмор
  Middlesex
  HA7 4LP
  Обединето Кралство