fbpx

Zyra jonë është e hapur 9am-5pm, nga e hëna deri të premten

  • Referimet dhe pyetjet e reja të pacientëve bëjnë thirrje: + 44 (0) 20 8909 5114
Albanian English

Referime

Nëse keni sigurim shëndetësor privat, zgjidhni të paguani për veten tuaj ose keni financuar trajtimin tuaj nëpërmjet një pale të tretë, zakonisht ju referoheni një prej konsulentëve tanë ...

Na telefononi + 44 (0) 20 8909 5114

Më shumë për referime

Consultants

Konsulentët më të mirë të botës për trajtimin e një sërë kushtesh ortopedike janë këtu dhe mund të jenë konsulenti juaj. Pyetni sot për të përmirësuar cilësinë e jetës suaj.

Na telefononi + 44 (0) 20 8909 5114

Gjeni konsulentin tuaj

Get të na njohin

Të gjithë pacientët përfitojnë nga një ekip i konsulentëve shumë të specializuar, shumë prej të cilëve janë të njohur në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare për ekspertizën dhe përvojën e tyre.

Na telefononi + 44 (0) 20 8909 5114

Shkarkoni broshurën

Nuk jam i sigurt nëse RNOH Private Care është për ju?

Ekipi ynë është këtu dhe gati për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që keni dhe nuk kushton asgjë për të pyetur.

Të bëjë një hetim

Përvojat e pacientëve

Këtu ndajmë përvojat e vërteta të trajtimit nga ekipi ynë.
Përdorni butonat e navigimit më poshtë për të parë më shumë dëshmi video.