fbpx

Zyra jonë është e hapur 9am-5pm, nga e hëna deri të premten

 • Referimet dhe pyetjet e reja të pacientëve bëjnë thirrje: + 44 (0) 20 8909 5114
Albanian English

Kontakti

Fushat e shënuara me * janë të nevojshme
Ngarko skedarin ... Numri i dosjeve të mbetura: 3

Files:

  Si një qendër kombëtare e përsosmërisë, ne trajtojmë pacientë nga të dy anët e Mbretërisë së Bashkuar dhe jashtë vendit, shumë prej të cilëve janë referuar nga konsulentë të tjerë spitalorë për mendime të dyta ose për trajtimin e kushteve komplekse ose të rralla.

  Të gjithë pacientët përfitojnë nga një ekip i konsulentëve shumë të specializuar, shumë prej të cilëve janë të njohur në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare për ekspertizën dhe përvojën e tyre.

  Ju lutemi përdorni këtë formular për të kontaktuar njësinë tonë ose të ndiheni të lirë të na telefononi.

  Referimet dhe pyetjet e reja të pacientëve Tel: 020 8909 5114
  Të gjitha pyetjet e tjera Tel: 020 3947 0049

  RNOH Private Care
  Brockley Hill,
  Stanmore
  Middlesex
  HA7 4LP
  Mbretëria e Bashkuar